Jurist sökes till Luleå

Om tjänsten

I första hand söker vi dig med juristexamen som har erfarenhet av praktisk juridisk verksamhet men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan. Arbete inom samtliga rättsområden kommer att erbjudas. Arbetet innebär mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att du…

har god social kompetens, är flexibel och kreativ. Du är representativ och utåtriktad då du kommer att sälja byråns tjänster. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är även noggrann och har god samarbetsförmåga. Du gillar att ge järnet och utvecklas i ditt arbete.  Du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta självständigt. Det är meriterande om du kan tala och skriva andra språk särskilt engelska och finska. Tillträde den 2 september eller enligt överenskommelse.

Om oss

Vincent Juridik bedriver verksamhet i Gällivare, Kiruna, Luleå och Boden. I byrån finns två jurister. Byrån är nu inne i en expansiv fas. Byrån är allmänpraktiserande med inriktning mot asylärenden, familjerätt och juridiska tvister.

För att söka

Välkommen att skicka dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och betyg) till info@vincentjuridik.sesenast 30 april 2019.